Om oss

Vi er dine problemløsere. Hos oss finner du et dyktig og erfarent tvisteteam, som vet at løsningen av en sak aldri bare er rettslig. Vi er opptatt av hva saken din egentlig handler om, og leter alltid etter det gode resultatet for deg og virksomheten din - i eller utenfor rettslig prosess. Bli kjent med et unikt prosedyremiljø i hjertet av Stavanger.
 
TINDVED er tuftet på tanken om at verdiskapning for klientene skjer gjennom faglig kvalitet, skikkelighet, nysgjerrighet, kreativitet og høye ambisjoner på klientenes og sakenes vegne. Vi gir oss ikke før vi har den beste løsningen på ditt problem. Denne innstillingen og kulturen mener vi skaper trivsel, energi og tillit, mellom klientene og TINDVED og i vårt interne arbeidsmiljø.

TINDVED er utfordrer i et advokatmarked bestående av store systemer, med mange på teamet og høye kostnader og timepriser som står i stil med denne måten å jobbe på.

Hos oss får du forretningsjuridisk bistand av beste kvalitet fra et effektivt og erfarent team - til det vi mener er riktig pris. De du treffer er de som hjelper deg – gjennom hele saken og i neste sak.

Vi tror at den beste kvaliteten og de beste resultatene – både for oss i TINDVED og for de som bruker oss – kommer av at de riktige menneskene jobber sammen. Vi leter derfor alltid etter den neste riktige kollegaen til Team TINDVED. Det han eller hun er gode på skal TINDVED være gode på – ikke omvendt. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bistår virksomheter og privatpersoner med rådgivning, forhandlinger og tvisteløsning, særlig knyttet til kontraktsrett og næringsliv. Vi bistår alt fra store børsnoterte virksomheter til små og mellomstore firma og privatpersoner. 

Vi tar kontraktsrettslige tviste- og klagesaker særlig (men ikke bare) knyttet til bank- og finans, aksje- og aksjonærtvister, styreansvarssaker, fast eiendom/entreprise/bygg og anlegg, og offentlige anskaffelser. Vi er fast juridisk rådgiver for en rekke private og offentlige virksomheter. Vi er diskusjonspartner for juridisk avdeling, og ledelse i disse. Vi er fast prosedyreadvokat for virksomheter av en slik karakter at tvister oppstår med jevne mellomrom. Vi er hyppig henvist til når andre advokatfirma må vise oppdrag videre.

Har du fått et råd du gjerne vil ha kvalitetssjekket? Vi gir "second opinions" innenfor våre virksomhetsområder. 

Vi er et lite team og i sterk vekst. Vi har stor pågang og ikke anledning til å ta imot alle oppdrag. Dersom vi ikke har kapasitet til å ta saken din, eller vi tror du / virksomheten din er bedre tjent med bistand fra andre enn oss, viser vi deg videre til andre kompetente advokater. Vi samarbeider også i enkeltstående tilfeller med dyktige advokater fra andre firma, dersom saken og tvisten er tjent med dette.

Er du i tvil om vi er rett firma for deg? Spør oss! Slå på tråden eller trykk på kaffeknappen og book en uforpliktende samtale her.

Hvordan hjelper vi deg?

Vi leverer juridisk rådgivning av beste kvalitet til en riktig pris, og på en måte som er tilpasset oppdraget og den enkelte virksomhets behov. Vi jobber i effektive team, hvor du forholder deg til den eller de samme menneskene gjennom hele oppdraget og i flere saker.

Vi hjelper deg med mer enn bare fag og juss. Vi mener at en personlig relasjon og tillit over tid er viktig for å ha en god advokatopplevelse, og for at vi kan levere de beste rådene til våre klienter.

 
omoss-big-banner

Vår historie


TINDVED ble etablert av Ellen Cecilie Mostad i 2021. Etter 17 år som advokat og partner i et advokatfirma med ansvar for tvist og prosedyre, fulgte hun drømmen om å bygge et nytt firma fra bunnen av.

Målet var kort og godt å skape et advokatfirma hvor alle gleder seg til å gå på jobb i et personlig og faglig utfordrende miljø.
 

TINDVED er tuftet på tanken om at den beste kvaliteten og de beste resultatene - for TINDVED og de som bruker oss - kommer av at de riktige menneskene jobber sammen. Derfor leter vi etter de rette menneskene. Det de rette menneskene er gode på og interesserte i, skal også TINDVED være god på - ikke omvendt.


Vil du lese mer om etableringen av TINDVED?

Advokatbladet